« terug naar vorige pagina

Coronaregels in de praktijk

Om verspreiding met het Corona virus te voorkomen is de Geert Groote praktijk tot nader order alleen te bezoeken na telefonisch overleg met de assistente. De praktijkdeuren zijn open, maar mochten de corona besmettingen oplopen zullen deze weer sluiten.

Het is verplicht om bij het betreden van de praktijk een neus/mond masker te dragen en er kan max.
1 begeleider mee in de praktijk.

Mocht u een afspraak hebben bij de huisarts, praktijkondersteuner of behandelkamer, dan kunt u in de wachtkamer plaatsnemen. Is er niet meer voldoende plaats in de wachtkamer, dan vragen wij u buiten te wachten. 
(Houdt u er rekening mee dat het kan regenen of koud kan zijn?)
Kom niet te vroeg, maar ook niet te laat

De behandelkamer is alleen op afspraak te bezoeken, voor bloed en spoed maken wij natuurlijk een uitzondering.
Indien mogelijk belt u van te voren dat u eraan komt, dan houden wij rekening met uw komst.

Heeft u de volgende klachten: hoesten, koorts, benauwdheid of keelpijn, dan vragen wij u het pand NIET te betreden, maar nodigen wij u op een andere locatie uit. Zo zorgen wij voor u en voor onze medewerkers.
Wij houden zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht, hierdoor kunnen er maar enkele patiënten tegelijkertijd in de praktijk aanwezig zijn.  
In de praktijk dragen onze medewerkers een witte jas, mondkapje en handschoenen dragen.

Recepten kunt u gewoon via de website (MijnGezondheid.net) en de recepten lijn bestellen.
Doosjes van recepten kunt u buiten in de brievenbus  deponeren. NIET in de praktijk brengen a.u.b..

Uw vragen aan de huisarts kunt u ook stellen via MijnGezondheid.net.
U dient zich hiervoor aan te melden en de huisarts zal uw dossier vrijgeven. Daarna kunt u via MijnGezondheid.net uw medicatie bestellen, vragen stellen aan de huisarts (e-consult) en, als we weer onze normale spreekuren kunnen gaan draaien, online afspraken maken.

Ook kunt u ook uw bloeduitslagen inzien via MijnGezondheid.net. De huisarts zal daar zijn of haar bevindingen bij vermelden.

Corona informatie:
Voor alle informatie over het Corona virus kijkt u op de website www.rivm.nl
Bij vermoeden van besmetting met het Corona virus is het advies om thuis uit te zieken en bij minstens 24 uur klachten vrij het normale leven weer te hervatten. Uiteraard bij koorts ( 38 graden of hoger) in combinatie met hoest en moeilijk ademen kunt u overleggen met de assistente.